Algemeen nummer

09 216 33 11

Opname

Patiënt:

Opname

Heb je een zorgvraag of wil je als verwijzer iemand aanmelden? Dan kan je daarvoor contact opnemen met de dienst zorgvragen. De dienst is het centrale aanspreekpunt voor alle opnamevragen. We streven ernaar om elke zorgvraag binnen de 24 uur te beantwoorden.

Hoe contact opnemen?  

De dienst zorgvragen is elke werkdag telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur op het rechtstreekse nummer 09 216 33 90. Mailen kan ook naar zorgvragen@guislain.broedersvanliefde.be  

Buiten de kantooruren kunnen alleen dringende situaties aangemeld worden. Als dat nodig is, nemen we contact op met de arts van wacht. Voor gedwongen opnames moet je de wettelijke procedure volgen.

Online aanmelden

Als je dat wil, kan je ook het online aanmeldformulier invullen. Daarmee bezorg je de dienst zorgvragen alvast een aantal basisgegevens. De medewerkers van de dienst nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om je aanvraag te vervolledigen. 

Welke gegevens? 

Om je opnamevraag goed te kunnen verwerken, hebben we nog een aantal extra gegevens nodig. De informatie die we nodig hebben, verschilt van afdeling tot afdeling. Voor sommige afdelingen zal je ook een uitgebreid aanmeldformulier moeten invullen. In dit overzicht zie je welke informatie we nodig hebben.