Algemeen nummer

09 216 33 11

Algemene info:

Familietevredenheidsmeting: deel je ervaringen!

Van 1 september tot 28 februari organiseren P.C. Dr. Guislain en PVT Lorkenstraat een familietevredenheidsmeting. Als een van je familieleden of naasten psychische problemen heeft en daarvoor begeleid of opgenomen wordt, dan treft dat ook jou. Als zorgprofessional proberen we je als naastbetrokkene natuurlijk zo goed mogelijk bij te staan. Maar door inzicht te krijgen in jouw ervaringen, leren we wat nog beter kan. Daarom nodigen we alle familieleden en naastbetrokkenen (18+) van onze patiënten en bewoners uit om de vragenlijst in te vullen. Die polst onder meer naar hoe gesteund je je voelt als naaste, of je genoeg informatie krijgt, …

Hoe invullen?

De familietevredenheidsmeting is ontwikkeld door Familieplatform vzw. Je kan de vragenlijst online invullen via  onderstaande linken:

 

Heb je liever een papieren versie, dan kan je die vragen aan de begeleiding of via het onthaal van het P.C. Dr. Guislain. Deelname is vrijwillig en duurt zo’n 20 minuten. Familieplatform verwerkt en bewaart je antwoorden anoniem. Wie dat wil, kan na afloop een samenvatting krijgen van de algemene resultaten. We danken jullie alvast voor jullie feedback!